Звезда изненађена: Немамо понуда за Јовића!

Вршилац дужности спортског директора Црвене звезде Блажо Раосављевић демантовао је писање португалских медија о понудама за нападача Луку Јовића.

Фудбал 07.05.2015 | 15:20
Звезда изненађена: Немамо понуда за Јовића!

Како су пренели тамошњи медији, Порто је наводно понудио 5 милиона евра за половину уговора, а неки наводе да је за Јовића заинтересована и Бенфика.

"Ми такву понуду за Јовића нисмо добили. Одавно за њега постоји велико интересовање, али он је, уз Јовановића, Ристића, Грујића, Аврамовског, један од играча на којима градимо тим за будућност", рекао је Раосављевић.

Ипак, челник црвено-белих није затворио врата могућности да клуб прода неког од својих талената.

"У животу постоје и понуде које се не одбијају. Ако се нека таква појави, на клубу је да је прихвати или одбије", додао је Раосављевић у изјави за "Вечерње новости".

Европски медији већ месецима спекулишу о интересовању највећих европских клубова, наводно га прате Арсенал, Атлетико Мадрид, Тотенхем, Фиорентина, Ајакс...

У ранијим изјавама челници Звезде су истицали да неће пустити Јовића, свог највећег талента, да оде испод 8-10 милиона евра.

Јовић има тек 17 година, прошле сезоне је дебитовао за први тим Звезде, а ове је на 21 утакмици постигао 6 голова у Јелен Суперлиги Србије, свих шест у последњих месец и по дана.

Коментари / 0

Оставите коментар