Дуле одговорио Човићу! Ево и шта...?

Ставља се тачка на црно-бели свет? Партизан има светлу прошлост, а имаће и будућност! "Мурић у Арманију? Постоји шанса да оде", поручио је тренер црно-белих.

Кошарка 07.05.2015 | 15:00
Дуле одговорио Човићу! Ево и шта...?

Хумска је преболела тежак ударац који је кошаркашима Партизана задала Црвена звезда у једном од најзначајнијих вечитих дербија у новијој историји, окренула нови лист и кренула даље. Пораз у полуфиналу Јадранске лиге од најљућег ривала дочекан је у Пиониру офарбаном у црно-белу боју, а недуго затим први човек актуелног владара регионалног такмичења Небојша Човић рекао је да му је "циљ да се стави тачка на црно-бели свет". Одговор је добио после неколико дана...

"Црвена звезда је направила велики успех освајањем Јадранске лиге, за то су добили честитке са наше стране. Дају се изјаве да се ставља тачка на црно-бели свет. Међутим, то не приличи човеку који је у тим годинама. У тим годинама се стављају тачке на неке животне циклусе. Мада, Партизан има светлу прошлост, а имаће и такву будућност", рекао је Вујошевић.

Он је признао да је изјава дугогодишњег директора Драгана Тодорића о великим променама на крају сезоне непотребна у датој ситуацији.

"Из контекста је извучена изјава и недовољно јасно формулисана. Мислим да таква изјава није имала функицију, јер је дата у тешком тренутку, одмах после пораза од Звезде. Након пораза у полуфиналу било је неких различитих реакција у јавности, поједине су биле мало исхитрене. Тодорић јесте направио квалитетну анализу ситуације у којој се налази клуб, али је изјава о променама била недефинисана, што су неки извукли из контекста и у одређеној мери скренули пажњу са највећих проблема у којим се налазимо".

Као што сте већ имали прилику да читате на нашем сајту, крилног кошаркаша Партизана Еду Мурића тражи Армани из Милана, а Вујошевић је открио да је могуће да ће словеначки репрезентативац напустити клуб...

"Наравно да постоји шанса да оде било ко од играча, јер нису плаћени. Волео бих да Мурић остане у Партизану и још напредује као играч, међутим чињеница је да су у овом тренутку сви слободни, као што је то био случај и прошле сезоне. Ситуација у којој су неки желели да нас доведу".

 

Коментари / 0

Оставите коментар