Ана опет тражи тренера, 12. по реду!

Ана Ивановић прекинула је сарадњу са тренером Дејаном Петровићем, потврдила је седма тенисерка света на конференцији за медије у Мадриду.

Тенис 06.05.2015 | 18:00
Ана опет тражи тренера, 12. по реду!

Са Петровићем је Ана сарађивала од јула прошле године, претходно јој је годину дана тренер био Немања Контић, а пре њега је две сезоне радила са Британцем Најџелом Сирсом.

Откад је 2003. године постала професионална тенисерка, Ана је имала 11 тренера – Дејана Вранеша, Ерика ван Харперна, Золтана Кухарског, Дејвида Тејлора, Свена Греневелда, Крега Кардона, Хајнца Гинтарда, Антонија ван Гричена и тројицу горенаведних

Ивановићева је у другом колу турнира у Мадриду савладала Јелину Свитолину са 6:3, 6:4.

“Био је веома тежак меч. Добро сам почела и играла сам са самопоуздањем, на високом нивоу и веома агресивно. У другом сету она је почела да игра боље, било је више дужих размена и важно ми је што сам успела да завршим у два сета“.

Са Карлом Суарес Наваро, ривалком у трећој рунди, Ана је играла два пута и оба пута је славила - 2012. у Дохи било је 6:1, 4:1 кад је Шпањолка предала, а прошле године у Риму резултат је гласио 6:4, 3:6, 6:4.

Карла игра одлично ове године, тренутно је 12. на свету и играла је финала у Антверпену и Мајамију.

“Игра много боље ове сезоне, остварила је неке велике победе и игра са доста самопоуздања. Има сјајан спин, враћа доста лоптица, а у уз то игра и код куће. Биће велика битка, али радујем јој се“, додала је Ана.

Дуел Ивановић – Суарес Наваро на програму је у среду нешто пре 17 часова, после дуела Вознијацки – Радвањска који почиње у 15.00.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

06.05.2015 17:01

Она мења Тренере као ја Гаце!!! Свака јој цаст! Ако тако настави сигурно це да освоји 1 мјесто на табели! Па није љепота и Свајнстеигер све! Има и вазнијих ствари, а то је играти добар Тенис!

ОДГОВОРИТЕ