Дуле: Сви су нам играчи слободни овог љета!

Тренер Партизана Душко Вујошевић истакао је да постоји шанса да сви играчи на крају сезоне напусте клуб, укључујући и Еда Мурића, јер нису плаћени.

Кошарка 06.05.2015 | 17:20
Дуле: Сви су нам играчи слободни овог љета!

"Волео бих да Мурић остане у планираном циклусу у Партизану. Чињеница је да су сви играчи слободни, као и прошле године. То је део стратегије из одређеног центра моћи који жели да се овако нешто дешава", рекао је Вујошевић.

Вујошевић потврдио је да Саша Павловић неће играти против ФМП-а због повреде.

"Он је током сусрета са Звездом имао потрес мозга после случајног судара са Калинићем, касније је зарадио и дисторзију скочног зглоба, а снимак је показао да је потребно мировање од 21 дан и терапије", рекао је Вујошевић.

Вујошевић очекује тешку утакмицу против ФМП-а у среду, јер долази после елиминације из АБА лиге и претње суспензијом КЛС.

"Са ФМП-ом смо играли две веома тешке утакмице прошле године. У оба сусрета смо уз много напора, велику борбу и дозу среће победили. Нико не помишља да ћемо имати лак посао. Даћемо све од себе, без обзира што су ти младићи напредовали. Мислим да смо бољи тим и да ћемо то пренети на паркет", изјавио је Вујошевић.

Првотимац Партизана Миленко Тепић истакао је да ће екипа у наставку сезоне покушати да се издигне након елиминације у полуфиналу плеј-офа АБА лиге од Црвене звезде.

"Настављамо сезону и домаће првенство, играмо против екипе која је заслужено завршила лигашки део на првом месту. Порази су саставни део спорта и покушаћемо да се издигнемо и одбранимо оно што су генерације пре нас, у претходних 13 године радиле", поручио је Тепић.

Утакмица трећег кола КЛС измедју ФМП-а и Партизана игра се у среду од 18 сати у Железнику.

Коментари / 0

Оставите коментар