Ово су најскупља вјенчања славних парова

Ови парови су на венчања потрошили огромно богатство...

Забава 05.05.2015 | 07:22
Ово су најскупља вјенчања славних парова

ПРИНЦ ВИЛИЈАМ И КЕЈТ МИДЛТОН

Овај краљевски пар имао је најскупље венчање међу познатим паровима. На један од најлепших дана у њиховим животима потрошено је чак 34 милиона долара. Од тога је чак 32 отишло на осигурање. Остатак новца отишао је на шампањац, цвеће и храну.

КРИС ХЕМФРИС И КИМ КАРДАШИЈАН

Они су потрошили 10 милиона долара, а брак им је трајао само 72 дана. На свадби је било 500 гостију. Хаљина познате старлете коштала је вртоглавих два и по милиона долара.

КЕЈТИ ХОЛМС И ТОМ КРУЗ

Венчали су се 2006. године, а за ту пригоду су изнајмили италијански дворац из 15. века. Њихово венчање је коштало три милиона долара, а глумица је била одевена у венчаницу коју је Ђорђо Армани креирао баш за њу.

БРЕД ПИТ И ЏЕНИФЕР АНИСТОН

Овај бивши брачни пар на свадбу је потрошио миллион долара. Венчали су се 2000. године, а развели пет година касније… Свима нам је познато и зашто. Елем, највише новца отишло је на њену венчаницу.

ВИКТОРИЈА И ДЕЈВИД БЕКАМ

Тадашњи фудбалер и тадашња “Спајсица” на венчање су потрошили 800.000 долара. Венчали су се још 1999. године, а на церемонији им је певао Елтон Џон. Пар је седео на позлаћеном трону, попут неке краљевске породице…

Извор: Супер жена

Коментари / 0

Оставите коментар