Пљачкаши направили штету од 70.000 КМ

Непознати извршиоци провалили су у породичну кућу једног Бањалучанина из које су украли новац, златни накит, разне врсте алкохола, одјеће, парфеме и друге предмете чиме су, према ријечима оштећеног, починили материјалну штету од 70.000 КМ.

Република Српска 04.05.2015 | 13:31
Пљачкаши направили штету од 70.000 КМ

Тешка крађа догодила се у петак, 1. маја, у периоду од 11.00 до 22.00 часа у Гундулићевој улици у Бањалуци, саопштено је данас из Центра јавне безбједности Бањалука.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице Бањалука - Центар.

Полиција у кординацији са бањалучким Окружним тужилаштвом предузима све потребне истржне мјере и радње на расвјетљавању овог кривичног дјела и проналажењу починилаца.

Бањалучани чији су иницијали Н.У. /24/ и Ј.Г. /23/ осумњичени су да су у петак, 1. маја, око 2.50 часова на паркинг простору Хотела "Палас" и ноћног клуба "Кабаре" у центру Бањалуке испалили више хитаца из ватреног оружја и том приликом оштетили четири возила различитих власника.

Над осумњиченима је извршена криминалистичка обрада, након чега су пуштени на слободу. Они се терете за кривична дјела изазивање опште опасности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Коментари / 0

Оставите коментар