Ово је мјесец великих потписа за Партизан!

Партизан довео и четвртог спонзора у последњих 30 дана! Црно-бели оверили сарадњу са „Лаптоп центром“ до јуна 2016. године.

Фудбал 04.05.2015 | 19:00
Ово је мјесец великих потписа за Партизан!

Прокрчили су фудбалери Партизана пут ка 26. титули првака, потребне су им још две победе у преостала четири кола да се оките шампионским насловом, а паралелно са резултатским, бележе и црно-бели успехе на пословном плану. Руководство клуба из Хумске потписало је и трећи спонзорски уговор у последњих месец дана и најавило далеко бољу атмосферу пред излазак на међународну сцену.

После „Телекома Србије“, са којим је договорено генерално спонзорство, те компанија „Зептер интернационал“ и „Ктитор“, нови партнер Партизана постао је малопродајни ланац технике „Лаптоп центар“, који ће бити уз црно-беле до лета 2016. године.

У име Парног ваљка уговор са „Лаптоп центром“ оверио је генерални директор Милош Вазура.
„У корак са шампионским амбицијама и резултатима идемо и ка остварењу нашег бизнис плана. Уколико желимо да парирамо и другим клубовима у Европи, не само резултатима већ и по начину рада и инфраструктури, онда морамо да радимо на томе. Наша жеља је да Партизан буде модеран клуб са европским системом рада и менаџментом“, образложио је Вазура.

Како су најавили из Партизана, „Лаптоп центар“ ће понудити навијачима црно-белих потпуно нов концепт продаје техничких уредјаја, које ће моћи да користе како на стадионима, тако и у свиојим домовима, одакле ће моћио да прате утакмице црно-белих и уживају у другим активностима.

Коментари / 0

Оставите коментар