''Орловима'' само бод против Исланђана!

Србија била надомак победе против Исланда, али су гости у у узбудљивој завршници изборили реми - 25:25.

Остали спортови 04.05.2015 | 08:00
''Орловима'' само бод против Исланђана!

"Хајде, ово је наша утакмица!", поручио је Растко Стојковић саиграчима, мотивишући их да у последњем нападу, пола минута пре краја, врате вођство и победе Исланд.

Међутим, победа је измакла нашим репрезентативцма. Чутура је предао лопту у руке Скандинавцима, који у преосталих десетак секунди нису успели да потпуно преокрену.

На крају, слађи бод отишао је на далеки север.

СРБИЈА - ИСЛАНД 25:25

Исти ривал савладао је наше момке прошле недеље понижавајућих 38:22, па је јасно колики су мотив имали изабраници Дејана Перића. Улог није била само борба за пласман на Европско првенство, већ и "прање" образа.

Нажалост, тријумф је измакао у претпоследњем минуту, иако је наш тим имао у једном тренутку и три гола предности (25:22).

"Орлови" немају времена да дуго жале, већ се брзо окрећу предстојећим изазовима у оквиру Групе 4, чија табела тренутно изгледа овако:

Исланд 5, Црна Гора (-1) 4, Србија 4, Израел (-1) 0.

Наредни меч "орлови" ће играти у јуну против Црногораца, највероватније у Бару. Потом ће, у последњем колу, угостити Израел истог месеца. На Европско првенство у отићи ће првопласирани и другопласирани тим, као и најуспешнији трећепласирани.

Коментари / 0

Оставите коментар