ХОЛ Куп: Трофеј путује у Гронинген!

Коначно, трофеј иде у Гронинген! Историјски дан за Понос севера! Оба поготка популарног Поноса севера била су дело словачког везисте Алберта Руснака, који је мрежу Варнера Хана погађао у 64. и 75. минуту. У оба наврата одбрана Зволеа је кажњена за катастрофалне реакције у свом шеснаестерцу - 0:2.

Фудбал 03.05.2015 | 23:15
ХОЛ Куп: Трофеј путује у Гронинген!

Први трофеј стиже на Еуроборг! Навијачи Гронингена су овај тренутак чекали пуне 43 године - њихов клуб је постигао највећи успех у својој историји, освојио је Куп Холандије на Де Кајпу у Ротердаму савладавши у финалном мечу Зволе са 2:0 (0:0).

Оба поготка популарног Поноса севера била су дело словачког везисте Алберта Руснака, који је мрежу Варнера Хана погађао у 64. и 75. минуту. У оба наврата одбрана Зволеа је кажњена за катастрофалне реакције у свом шеснаестерцу.

Зволе је имао идеалну прилику да одбрани трофеј из прошле сезоне, када је на овом истом месту демолирао Ајакс у финалу, али није успео.

Чини се да је Гронинген знатно боље припремљен ушао у меч, није превише срљао већ је чекао своје прилике и искористио их на најбољи могући начин.

Коментари / 0

Оставите коментар