Мејведер - Пакјао, реакције

Американац Флојд Мејведер одао је признање Манију Пакјау после тријумфа у 'борби века', како је назван њихов дуел у Лас Вегасу. Мани Пакјао није се после меча са Флојдом Мејведером сложио са одлуком судија.

Остали спортови 03.05.2015 | 18:20
Мејведер - Пакјао, реакције

Мејведер је победио Пакјаа једногласном одлуком судија и тако остао непоражен у својој каријери остваривши 48. победу.

Он је истакао после меча да је увидео због чега је Пакјао толико дуго у врху светског бокса.

„Пре свега, желим да се захвалим Богу. Такође, хвала и свим навијачима широм света. Ово је била паклена борба. Скидам капу Манију Пакјау, сада видим због чега је он у врху бокса. Ја сам благословен. И Мани Пакјао је благословен. Ја сам прорачунљив борац. Он је веома тежак противник. Морао сам дуго да га ломим. Моја последња борба у каријери биће у септембру, имам скоро 40 година“, рекао је Мејведер после меча.

Филипинац је био убеђен да је славио у 'борби века', иако је Мејведер однео победу једногласном одлуком судија.

Меч је завршен после 12 напорних рунди, а судије су Мејведеру дале приличну предност на крају: 118-110, 116-112, 116-112.

„Мислим да сам ја победио. Мислим да је борба била добра. Много пута сам га погодио, видео сам ударце. Он се стално кретао по рингу, па није било лако задати толико удараца. Могу да поднесем његову снагу, он није јак као неки други боксери. Није већи од мене, иако величина није ни битна. Борио сам се и са већим момцима“, рекао је Пакјао одмах после меча.

Коментари / 0

Оставите коментар