Венгер: Мурињо, мораш да се поправиш!

Менаџер Арсенала Арсен Венгер оптужио је свог колегу на клупи Челсија Жозеа Муриња за недостатак поштовања.

Фудбал 02.05.2015 | 12:20
Венгер: Мурињо, мораш да се поправиш!

Жозе Мурињо је коментарисао навијање Арсеналових фанова који су током ремија без голова прошлог викенда певали "досадни, досадни Челси", рекавши да је, по његовом мишљењу, "Арсенал тај који је досадан јер је годинама без титуле у Премијер лиги".

Овај коментар није наишао на добродошлицу код Арсена Венгера који је на данашњој конференцији за медије уочи меча са Халом у понедељак рекао да "неки људи треба да се поправе".

"Најважнија ствар код менаџера је да поштују своје колеге. Неки људи у том аспекту морају да се поправе", рекао је Венгер.

Он је на питање да ли би Мурињо требало да се понаша са мало више поштовања рекао да "сви треба да живе са својим сопственим проблемима, као што и ја живим са својим".

"Мислим да је најважније поштовати друге људе", рекао је Венгер.

Арсенал је до прошле сезоне, када је освојио ФА Куп, десет година био без већег трофеја, а сада су на добром пута да га одбране, у финалу против Астон Виле крајем месеца.

"Тобџије" су тренутно трећи на табели у Премијер лиги, иза Челсија који води са 13 бодова предности и другопласираног Манчестер ситија за којим заостају због лошије гол разлике, а уз утакмицу мање.

Коментари / 0

Оставите коментар