АБА финале, најава 4. меча: Звезди титула или мајсторица?!

Кошаркаши Цедевите и Црвене звезде играће у четвртак од 20:30 загребачком Дому спортова четврти меч финалне серије АБА лиге.

Кошарка 30.04.2015 | 16:40
АБА финале, најава 4. меча: Звезди титула или мајсторица?!

После две победе у мечевима са доста осцилација у Београду, црвено-бели су у среду одиграли један од слабијих дуела ове сезоне и убедљиво поражени у Загребу.

Ништа у тиму Дејана Радоњића није функционисало на очекиваном нивоу, Цедевита је током дуела водила и 22 поена разлике, што је свакако подигло самопоуздање Загрепчанима пред четврти дуел.

"Било смо доста нервозни и реаговали на неке одлуке, што сигурно није био део плана. Требало је да будемо стабилни, мирни и паметни у нападу. Нисмо успели то да испоштујемо. Али, имамо велику вољу и жељу да у следећој утакмици исправимо све ствари у којима смо грешили", рекао је Стефан Јовић уочи четвртог меча.

Хрватски представник се нада репризи полуфиналног дуела са Будућношћу, у којем је Цедевита преокренула заостатак од два пораза и стигла до коначне победе.

С друге стране, црвено-бели имају још две шансе да освоје прву регионалну титулу, а да ли ће је прославити у Загребу или у Београду, зависи само од њих.

Није познато да ли ће Немац Мајк Цирбес моћи да наступи у овом мечу, јер је очигледно недостајао тиму Звезде у претходна два дуела.

Дуел Цедевите и Црвене звезде Телеком на програму је у четвртак од 20.30 часова у Дому спортова у Загребу.

Коментари / 0

Оставите коментар