Поповић: Не може нам нико ништа - освајамо титулу!

Председник Партизана Зоран Поповић честитао је играчима на победи против Јагодине (1:0), која је црно-беле за корак приближила шампионској титули и поручио да исти приступ очекује у недељу против Војводине у Новом Саду.

Фудбал 01.05.2015 | 16:00
Поповић: Не може нам нико ништа - освајамо титулу!

"Знамо колико је тешко играти утакмице пре и после дербија када код играча увек дође до емотивног пражњења. Партизан је претходних година имао неколико непријатних искустава, укључујући и први део ове сезоне када је екипа после победе у дербију у следећем колу изгубила у Јагодини. Сада су момци издржали притисак и то је још један доказ зрелости тима и квалитетног рада стручног штаба", изјавио је Поповић.

Пет кола пре краја црно-бели и даље имају пет бодова више од Црвене звезде, многи сматрају да је шампионска трка завршена, али Поповић не жели да се још прича о освојеној титули.

"Титула је наш највећи циљ и сигуран сам да ћемо га остварити. Сваки наредни меч је најважнији, а нама следи гостовање Војводини у Новом Саду. Желимо да победом потврдимо сјајну форму и докажемо да смо најбољи у Србији. Новосађани нису у најбољој форми, али то никог не сме да успава, јер та екипа има квалитет", навео је први човек црно-белих.

Поповић истиче да Партизан осим да побеђује има обавезу и да игра леп фудбал.

"Долазак тренера Милинковића био је прави потез. Желимо да екипа игром и резултатима врати публику у Хумску. Титула је близу, а уверен сам да можемо и до дупле круне", закључио је председник Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар