Чука и Партизан за Куп ''код Рајка''!

Црно-бели са Топчидерског и црно-бели са Бановог брда бориће се за трофеј у Купу Србије 20. маја на стадиону Црвене звезде, односно стадиону "Рајко Митић". Сазнајте и колико ће коштати улазнице.

Тенис 01.05.2015 | 09:20
Чука и Партизан за Куп ''код Рајка''!

Жребом у просторијама Фудбалског савеза Србије одређено је да формални домаћин меча буде Чукарички.
Финале Купа Србије Чукарички и Партизан биће одиграно 20. маја на стадиону Црвене звезде у Београду, а почеће у 20.30 сати.

Представници оба клуба заједнички су се сложили да се у потпуности поштује члан 8. Пропозиција о такмичењу у Купу Србије, а који дефинише питања везана за домаћинство финала Купа - пошто је Партизан један од учесника, јасно је да ће сусрет бити одигран на Стадиону Црвене звезде.

Цене улазница:

Југ - 200 динара
Исток - 300 динара
Запад - 400 динара

Договорено је да јужна трибина буде предодређена за навијаче Партизана, а источна трибина за навијаче Чукаричког. Северна трибнина неће бити отворена овом приликом.

Исто се догодило и када су у финалу Купа Србије 2011. године Партизан и Војводина, на стадиону Црвене звезде, када такође није била отворена северна трибина тог објекта.

Конференција за новинаре уочи финалне утакмице биће одржана у уторак, 19. маја, у просторијама телевизије Арена спорт, која ће директно преносити меч, а којој ће присуствовати тренери и капитени обе екипе.

***У случају да по завршетку регуларног дела финалне утакмице резултат буде нерешен, играће се продужеци два пута по 15 минута. Уколико питање победника ни тада не буде решено, изводиће се пенали.

Освајач Купа добиће пехар за остварени успех, 35 златних медаља и финансијску награду коју обезбеђује ФС Србије у износу од 10.000.000 динара. Клубови ће у наредним данима одредити представнике ветерана који ће учествовати у свечаној церемонији уручења пехара и медаља.

 

Коментари / 0

Оставите коментар