Вотфорд чува Јокана!

Енглески медији тврде да је Вотфорд понудио Славиши Јокановићу да настави да води екипу и у Премијер лиги. Уговор на 12 месеци, укупне вредности од 1,5 милион евра.

Фудбал 30.04.2015 | 17:20
Вотфорд чува Јокана!

Сандерленд је озбиљно загризао за Славишу Јокановића, али као што смо већ писали - питају се и Вотфорд и тренер "стршљенова".

Након пласмана, зашто не рећи историјског у Премијер лигу, Славиша Јокановић је "купио" ступце спортске штампе у Енглеској. Сви би да направе интервју са "Славом", како га тамо зову. Једна од информација која се недавно појавила била је и да Сандерленд жели да ангажује тренера који је са Вотфордом изборио улазак у Премијер лигу, први пут после осам година.

Међутим, енглески медији данас су јавили да је Вотфорд понудио Јокановићу нови уговор!

Текући уговор српског тренера са Вотфордом истиче крајем наредног месеца (ангажован је у октобру прошле године), али газде клуба су више него задовољне његовим радом, резултатима, успехом, али и тиме како је водио екипу и какву "хемију" има са играчима и навијачима.

Према информацијама енглеских новинара, газда клуба, Италијан Ђино Поцо и извршни директор Скот Даксбури данас су отворили разговоре са 46-годишњим Јокановићем, некадашњим фудбалером и тренером Партизана.

Лист "Мирор" је проценио да ће Јокановићу понудити једногодишњи уговор са укупном платом од око 1,5 милион евра, плус бонуси ако задржи Вотфорд у Премијер лиги. Сличну информацију објавио је и "Скај спортс".

Јокановић је, иначе, био четврти тренер којег је Вотфорд ангажовао ове сезоне. Тачније, четврти у само 37 дана откако је почела сезона. Почео је лоше, низом од четири пораза, али се екипа тргла и у наредне 34 утакмице освојила је 67 бодова.

У суботу, 2. маја, Вотфорд игра последњу утакмицу у Чемпионшипу против Шефлид венздеја. На Викариџ роуду све је спремно за славље!

Коментари / 0

Оставите коментар