Кроасани за оне који чекају рођење принчевске бебе

Британски принц Вилијам и његова супруга Кејт послали су кроасане својим присталицама који већ недељу дана логорују испред продилишта лондонске болнице Сент Мери у очекивању рођења нове принчевске бебе.

Занимљивости 29.04.2015 | 11:24
Кроасани за оне који чекају рођење принчевске бебе

Током данашњег преподнева чета новинара се распоредила испред породилишта, док се снимци на друштвеним мрезама тумаче као наговештај да ће порођај ускоро.

Једна од обожаватељки краљевске породице која недељу дана чека испред болнице, сматра да су снимци полицијских паса како проверавају терен сигуран знак да је порођај близу.

Кенстингтонска палата, лондонска резиденција Кејт и Вилијам, испоручила је данас пожртвованим обожаваоцима испред болнице кроасане и колаче с јабукама, у знак захвалности.

То што је кутија с пецивом била везана розе машном, неки су протумачили као знак да ће се родити девојчица.

Краљевска породица одбија да спекулише о полу другог детета Кејт и Вилијам и није потврдила термин порођаја, а лист Дејли Телеграф је јуче написао да је термин одавно прошао.

Кејт је у истом породилишту 2013. родила принца Џорџа, а ни тада није унапред био познат пол детета.

Кејт Мидлтон је крајем марта последњи пут била у јавности пред порођај предвиђен за другу половину априла.

Један од љубитеља краљевске породице, Џон Лури, изразио је наду да ће се беба родити сутра, на четвту годишњицу брака Кејт и Вилијама.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар