ПСЖ жели да направи тим снова!

Блан, Ибра и Кавани остају, мете Погба и Де Брујне! Власник Пари Сен Жермена Насер Ал Келаифи потврдио је да ће тренер Лоран Блан и звезде клуба Златан Ибрахимовић, Едисон Кавани и Хавијер Пасторе остати у клубу и наредне сезоне, као и да већ размишљају о појачањима.

Фудбал 29.04.2015 | 12:40
ПСЖ жели да направи тим снова!

ПСЖ води битку са Лионом за титулу првака Француске, као и за оба Купа, међутим, пораз у четвртфиналу Лиге шампиона од Барселоне довео је у питање останак у клубу његових кључних фигура.

Власник "светаца" Ал Келаифи потврдио је у интервјуу "Паризијену" да тренер Блан уопште није под знаком питања, а да ће Ибрахимовић сигурно остати у клубу до истека уговора.

"То се не доводи у питање. Ибрахимовић остаје са нама и наредне сезоне, а то се односи и на Пастореа и Каванија", рекао је Ал Келаифи.

Он је додао да се планира евентуални ангажман Пола Погбе из Јувентуса, "мада су и други клубови за њега заинтересовани", а на мети је и Кевин де Брујне.

Белгијски крилни нападач блиста ове сезоне у дресу Волфзбурга, а интересовање за њега су недавно показали Манчестер сити и Бајерн, али је његов менаџер Патрик де Костер нагласио да је ПСЖ сада на пол позицији.

"ПСЖ је изузетно атрактиван клуб великог престижа за који би Кевин волео да игра. ПСЖ би много добио његовим доласком", рекао је Де Костер за француску телевизију.

Де Брујне се од доласка из Челсија јануара 2014. развио у једног од кључног играча и директно је допринео постизању 28 голова "вукова" у Бундеслиги ове сезоне (10 погодака и 18 асистенција).

"Играч као што је Кевин вреди између 50 и 60 милиона евра. Клубови који кажу да су спремни да за њега дају 30 милиона немају додира са реалношћу", рекао је Де Костер.

Де Брујне је уговором везан за Волфзбург до јуна 2019. године.

Коментари / 0

Оставите коментар