Лалат: Од мене нико није тражио титулу!

Тренер Црвене звезде рекао је да не размишља о одласку и да је "донекле" испунио постављене циљеве.

Фудбал 28.04.2015 | 16:20
Лалат: Од мене нико није тражио титулу!

Ненад Лалатовић одговорио је у понедељак на спекулације појединих медија, да би могао да га замени искусни Милорад Косановић, који са успехом води Нови Пазар.

До тога је дошло након што је Црвена звезда одиграла 0:0 са Партизаном у 148. "вечитом" дербију, при чему је приказала слабу партију и значајно се удаљила од нове титуле првака државе.

"Мог претходника су смењивали 50 пута, па је остао до краја сезоне. Не размишљам о томе. Знам да је притисак у Звезди огроман, тако да на ту тему не бих ништа причао", рекао је Лалатовић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

"Кад сам долазио у клуб, нико од мене није ултимативно захтевао титулу, него промоцију младих играча. Мислим да је то донекле испуњено. Играли су Рајковић, Јовановић, Ристић, Лука Јовић, а шансу ће у наредном периоду добити Аврамовски и Марко Грујић".

Лалатовићу уговор са црвено-белима истиче у јуну, али има опцију продужетка сарадње на још две године.

"Правимо планове за нову сезону. Питање је само да ли ћемо је почети 14. или 3. јула, у зависности од тога да ли ћемо играти у квалификацијама за Лигу шампиона или Лигу Европе".

Звезда шест кола пре краја првенства има пет бодова мање од Партизана. У среду, у ванредном 25. колу, гостује екипи Доњег Срема.

Коментари / 0

Оставите коментар