Вучић упутио телеграм саучешћа

Премијер Србије Александар Вучић, упутио је телеграм саучешћа предсједници Владе Републике Српске Жељки Цвијановић и предсједнику Републике Српске Милораду Додику, поводом напада на полицијску станицу у Зворнику, поручивши да је потресен вијешћу о погибији полицајца.

Србија 28.04.2015 | 07:37
Вучић упутио телеграм саучешћа

"Тешко је у тренуцима велике трагедије наћи ријечи утјехе за породицу човјека који је посветио живот очувању мира и безбједности. У име Владе Србије и своје име, вама и породици упућујем искрено саучешће", наводи се у телеграму саучешћа Вучића.

У терористичком нападу на полицијску станицу у Зворнику, који је вечерас извршио Нердин Ибрић из села Сапна, убијен је један полицајац, а двојица су рањена.

Нападач је ликвидиран приликом размјене ватре.

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

28.04.2015 06:22

РАДИТИ У ДРЖАВНИМ ОРГАНИМА НИЈЕ САМО БИТИ НА ПЛАТНОМ СПИСКУ И ПРИМАТИ ВЕЛИКУ ПЛАТУ, МОРА НЕШТО И ДА СЕ РАДИ. МИНИСТРЕ ПОДНЕСИ ОСТАВКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко-Бања лука

28.04.2015 07:07

Не лупај глупости. Прво мораш знати да свака држава која жели да помогне и дојави полицији неки сумњиви план мора да иде преко Сарајева и муслимана што нормално није нормално, и они су били за да се убије још по неки "ћетник" ако га већ не могу затворити због као злочина јер је бранио свој народ СРПСКИ НАРОД, сада се нико од муслиманских вјерских вођа, а ни од политичара не јавља и не даје изјаву јер је то нормално у не нормалној и не одрживој држави, а оправдање је да је изгубио оца у рату. Питање је шта су они очекивали да се у рату играју кликера? Колико је СРБА настрадало? Али људи не схватају да је исламистичка вјера проблематична јер сви ону урликају Алах овакав, онакав. Сада ја могу да кажем, убили сте СРБИНА брата нашег СРПСКОГ и ранили још двојицу браће, кукавице једне исламске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Милојко

28.04.2015 09:19

У лудог Милојка надуло се г...., а он мисли да је срце. То је једна сиња кукавица. Заклопи...

Name

вук

28.04.2015 07:47

Милојко браво за коментар кад нам све иде преко сугавог Сарајева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Милојко

28.04.2015 08:06

А ста је Милојко са слуцајем од просле године кад је убијен босњацки повратник код Зворника? То није тероризам?

ОДГОВОРИТЕ
Name

еxса

28.04.2015 09:39

Не прицај глупости. У ЗВ су физицки нападани и Срби из Зенице, Какња, Горазда, Братунца, а да не говорим ста су дозивили Срби из СА. У ЗВ су расељеним Србима говорили да висе воле муслимане из Тузле и да им је увјек драза Тузла од БН. Они не иду никад да несто купе у БН него у Тузлу. Све фирме од Сепка до Каракаја су муслиманске, а кад Србин хоце да ради онда му крв пију локални мафијаси. Тај Стевановиц сто води ЗВ је отворено усао у сукоб са расељеним Србима у ЗВ и то сви знају. Па ста је он расељеним Србима дао??? Па дао им да ту не могу да зиве, а муслиманима се асфалтирају путеви гдје никад пута није било, дају им се послови, отварају фирме. Расељене Србе је тај Додиков Стевановиц отјерао 35км од ЗВ да сами себи праве куце, пут, радњу, цркву итд, а муслиманима се све ново прави и јос послови дају. Знаци није то до муслимана него реално Срби имају проблем у ЗВ! Зато муслимани могу да убијају и раде по ЗВ ста хоце Србима и нико никад Србина неце заститити!

Name

001

28.04.2015 08:26

Једини узрок оваквих терористицких цинова су понасање Додика и СНСДа. Таман кад је народ поцео мало да зиви и брине се о економији умјесто о нацији Додик, Васиц и његове будале поцеле су прицу о референдуму. А тако је поцео и просли рат. Босна је пуна будала и фали само искра да се све запали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

28.04.2015 08:43

НАЗАЛОСТ ОВАЈ РЕЗИМ ОПСТАЈЕ НА ТРАГЕДИЈАМА. САД ЦЕ ТО ДА КОРИСТЕ У ПОЛИТИЦКЕ СВРХЕ ТАЈ РЕЗИМ ЦЕ НАС ДОВЕСТ ДО ЈОС ВЕЦИХ ТРАГЕДИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој Вучићу

28.04.2015 09:03

Какве везе има убијени полицајац са Кончитом и Додиком, те њима упућујеш телеграм саучешћа. Боље да си послао породици убијеног полицајца... На жалост ова трагедија црвенима иде на руку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја 28.04.2015

28.04.2015 09:48

Е мој Вучићу није убијен Кончитин и Милоктадов син већ полицајац од друге мајке и другог оца њихови су заштићени као медведи, а ти и твој министар полиције сте покупили памет целог света. Блер вам је саветник баш сте паметни страни плаћеници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заслијепљени мрзњом

28.04.2015 10:29

Додик је преседник, а Цвијановицева премијерка Републике Српске само да знате на срецу.

Name

РАДИКАЛ

28.04.2015 10:25

Види овај објесио бендуле као да је Шесељев војник.

ОДГОВОРИТЕ