Жељо: Судије нас ''покрадоше''!

Сарајевски Жељезничар изразио је незадовољство дијељењем правде на својим утакмицама у посљедња три кола Премијер лиге Босне и Херцеговине. "Не тражимо привилегије, већ равноправан третман".

Фудбал 28.04.2015 | 13:40
Жељо: Судије нас ''покрадоше''!

Фудбалски клуб Жељезничар у понедјељак се огласио званичним саопштењем поводом суђења на мечевима са ВИтезом (1:4), тузланском Слободом (1:1) и Звијездом из Градачца (1:2), које преносимо у цјелости:

"Управа Фудбалског клуба Жељезничар изражава незадовољство суђењем на посљедње три првенствене утакмице нашег клуба са екипама Витеза, Слободе из Тузле и Звијезде из Градачца.

Два недосуђена пенала, примљени голови из недозвољене позиције, након непостојећег фаула и прекршаја над голманом, непостојећи офсајди у ситуацијама када наш играч иде сам према голу, неуобичајено велики број жутих картона, те низ других спорних судијских одлука представљају објективан разлог за забринутост. Очекујемо да ћемо у наредним утакмицама имати суђење које доликује највишем рангу босанскохерцеговачког фудбала.

Подсјећамо да је ФК Жељезничар клуб из којег долази највећи број репрезентативаца свих селекција Босне и Херцеговине, те да је наша екипа најмлађа и најефикаснија у Премијер лиги. Имајући у виду наведене чињенице, не тражимо никакве привилегије, већ само равноправан третман са осталим екипама у лиги.

Надамо се да ће неизвјесна завршница првенства протећи у најбољем реду, те да ће првака наше земље одлучити искључиво игре на терену", наводи се у саопштењу Жеље.

Клуб са "Грбавице" је послије 24. кола првенства на четвртом мјесту на табели са 49 бодова, колико је сакупио и Широки Бријег. По бод више имају мостарски Зрињски и лидер Сарајево.

Коментари / 0

Оставите коментар