148. Дерби - реакције Партизанових играча...

Фудбалер Партизана Владимир Волков одмах је по завршеку вечитог дербија са Црвеном звездом (0:0) "ударио" по судији сусрета Милораду Мажићу рекавши да арбитар, уколико ме одоговара у Јелен Суперлиги, суди само у Лиги шампиона. Фудбалер Партизана Стефан Бабовић изјавио је после сусрета са Црвеном звездом (0:0) да су црно-бели били много бољи и зрелији тим, али да трка за титулу у националном првенству још увек није готово. Капитен Партизана Саша Илић рекао је тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић дошао у свлачионицу и честитао вечитом ривалу на бољој игри (0:0).

Фудбал 26.04.2015 | 14:00
148. Дерби - реакције Партизанових играча...

"Ако је нарцисоидном и препотентном Мажићу испод части да суди у Суперлиги, нека иде да суди само Лигу шампиона", кратко је рекао Волков.

Леви бек црно-белих зарадио је жути картон већ у трећем минуту утакмице због протеста који је уследио после досуђено фаула нашег најбољег судије.

"Промашили смо три одличне шансе, али показали смо да смо бољи и зрелији тим пре свега. Они су били оптерећени резултатом, али ми смо контролисали меч. Прекид нам није одговарао, а радовао сам се на крају јер смо бољи. Још није готово и нећемо се опуштати. Жао ми је што није било још више публике. Лалатовић је дошао у свлачионицу у честитао нам после меча", рекао је Бабовић.

Голман црно-белих Живко Живковић навео је да је његов тим изашао много задовољнији из вечитог дербија.

"Тврда утакмица, одлучила је борба на средини терена. Штета за Стефанову шансу. Ми смо свакако задовољнији и окрећемо се наредним утакмицама. Имамо још шест мечева и ништа још није готово", навео је Живковић.

"Лалатовић је честитао. Он је темпераментан момак који много воли Звезду. Мислим да смо били квалитетнији ривал, али тек сада морамо да будемо озбиљни и опрезни како би овај реми добио на вредности. Али, трка за титулу је још далеко од готове", рекао је Илић.

Црно-бели остали су на пет бодова предности у односу на другопласирану Црвену звезду на шест кола до краја првенства.

Коментари / 0

Оставите коментар