148. Дерби - Реакције тренера...

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић навео је да је најважније да није било чарки у вечитом дербију са Партизаном (0:0), као и да трка за титулу сигурно није готова, те да је лаик онај који мисли да јесте. Шеф стручног штаба Партизана Зоран Милинковић изјавио је после утакмице за Црвеном звездом (0:0) да се вечити ривал једва сачувао да не прими гол, али да црно-бели нису дошли у Љутице Богдана да узму само бод.

Фудбал 26.04.2015 | 12:40
148. Дерби - Реакције тренера...

"Нисмо задовољни бодом јер смо хтели предност ривала да сведемо на два бода. Играли смо боље у другом делу него у првом, имали шансе Паркера и Јовића, али и среће да не примимо гол. Најважније је да није било никаквих чарки између нас и да је прошло на терену без проблема. Њихов тим је један од најискуснијих у лиги, уз седам репрезентативаца, Бабовића и Илића. Стојановић нам је требао због искуства, да им парирамо, а Ристић је добио прилику како сам замислио", рекао је Лалатовић.

Лалатовић се није одрекао титуле.

"Има још да се игра, тежак распоред за обе екипе. Али само лаик може да каже да је све готово", закључио је Лалатовић.

На крају се надовезао на речи Милинковића око инцидента пре меча.

"Важно је да није било теже повређених, не бих даље ширио причу о томе. Није било лако ући у утакмицу, али како је било нама, тако је било и ривалу", нагласио је Лалатовић.

"Утакмица је почела са доста тензије, било је тешко ући у меч после чекања од 40 минута. Партизан није ушао са циљем да освоји бод, изашли смо високо, у првом полувремену само нас је угрозио Лазовић шутем а ми смо имали велику шансу Бабовића. У другом делу меча, после шансе Паркера имали смо две шансе, вадили су играчи Звезде два пута лопту са гол линије", рекао је Милинковић.

Милинковић је објаснио зашто није било у саставу Шапоњића.

"Не стоји оцена да смо играли без шпица. Хтели смо да искористимо брзину Грбића, који има много могућности на широком простору", навео је Милинковић.

Дешавања пре утакмице пореметила су оба тима.

"Није било пријатно. Ривалство да, али мржња и острашћеност не", закључио је Милинковић.

Коментари / 0

Оставите коментар