Видео: Дринчић - Хоће ме нешто против Звезде!

Последња два "вечита" дербија протекла су у знаку једног човека, Никола Дринчић је водио Партизан до победе над Црвеном звездом.

Фудбал 25.04.2015 | 09:00
Видео: Дринчић - Хоће ме нешто против Звезде!

"Било би супер да поново погодим, али је победа најважнија, ко год да буде стрелац. Дерби узима онај ко узме први лопту, фаул, корнер, скок. Онај ко преузме доминацију, наметне ауторитет од првог тренутка", рекао је Дринчић за "Вечерње новости".

Партизан има пет бодова више од Звезде, евентуалном победом би био на корак од титуле, а све учи црно-белих навијача биће упрте управо у Динчића, који је сјајним слободним ударцима рушио највећег ривала.

"Испоставило се тако да ми баш одговарају, да против њих редовно тресем мреже. Морам да кажем да ми је први гол лепши. Не могу да кажем да нисам касније погледао те голове, али само неколико пута, не волим себе да гледам на снимку", присетио се Дринчић претходна два дербија.

"Све зависи од тога како се у тренутку осећам и какву снагу имам у мишићима. У последње време ми прекиди нешто не иду, претходних дана сам много радио на томе. Одиграо сам два дербија и постигао два гола. Више бих то приписао срећи, Бог ме погледао", додао је доскорашњи црногорски репрезентативац.

Партизан гостује Црвеној звезди у суботу од 18 часова на стадиону "Рајко Митић", у 23. колу Јелен Суперлиге Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар