Девет командира смијењено у Добоју

Само један од десет командира полицијских станица у склопу ЦЈБ Добој сачувао је позицију након кадровских промјена, до којих је дошло именовањем Драгана Продановића за новог начелника Центра.

Република Српска 23.04.2015 | 20:40
Девет командира смијењено у Добоју

Жељко Танасић, командир Полицијске станице (ПС) Добој 1, остао је на овој позицији, док су његове колеге из осталих полицијских станица смијењене и премјештене на друга радна мјеста у склопу ЦЈБ Добој.

"Командир Полицијске станице Добој 2 је Љубиша Ђукановић, који је био замјеник командира ПС Добој 1, командир ПС Дервента је Денис Пијетловић, командир ПС Теслић је Дамјан Трифуновић, а командир ПС Шамац је Бобан Илинчић", рекао је Драган Продановић, нови начелник ЦЈБ Добој.

Двије полицијске станице за безбједност саобраћаја, у Дервенти и Шамцу, су укинуте, а до промјена је дошло и на челу Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој, у којој је Драгишу Којића наслиједио Жељко Ђурић.

"Послове полицијских станица које су престале с радом по питању безбједности саобраћаја ће обављати опште полицијске станице, свака наравно на свом подручју мјесне надлежности", изјавио је Продановић, који је по одлуци ресорног министра почетком марта именован на чело добојске полиције умјесто Горана Ђурковића.

До именовања на ову позицију Продановић је био начелник Сектора полиције, тај посао сада обавља Јовица Жигић, док је Стево Ступар на мјесту начелника Сектора криминалистичке полиције наслиједио Мирослава Милојевића.

Након кадровских промјена у ЦЈБ Добој могло би доћи и до промјена у односу према медијима, који ће се убудуће морати за информације о појединим истрагама чешће обраћати Тужилаштву, а не полицији.

Продановић додаје да је Окружно тужилаштво Добој "апсолутно надлежно да располаже тим подацима и по процјенама када они неће угрозити истрагу те податке уступи медијима, новинарима, грађанима".

(Независне)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

дада

23.04.2015 18:46

Све се мијења осим оног сто би требало...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гос. Продановицу

24.04.2015 09:25

Јавност треба да зна засто су они смијењени.Која су њихова добра или лоса дјела.Народ вапи за истином а многи знају само ви да се огласите народу.Тад це народ знати да ли Вам припада то радно мјесто.

Name

xx

23.04.2015 19:11

Гдје штета он је главни

ОДГОВОРИТЕ
Name

похвале

23.04.2015 20:21

Ниција није до зоре сјала па и њихова

Name

Пик

23.04.2015 20:53

само тако

Name

ЖИКА Ж

24.04.2015 09:39

ТРЛА БАБА ЛАН ДА ЈОЈ ПРОЂЕ ДАН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

24.04.2015 10:47

Тата отисао,а син досао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој сјеверозапад

25.04.2015 21:24

Девет командира добојских, девет југовића, и десети Тихомире Нарићу којега зглајзаше раније, и здрава и права, ни крива ни дужна. Али шта да се ради..

ОДГОВОРИТЕ