Роџер: Ноле, Рафа и ја смо нешто посебно!

Један од најбољих тенисера свих времена Роџер Федерер рекао је да се Новак Ђоковић, Рафаел Надал и он издвајају од свих осталих.

Тенис 24.04.2015 | 11:20
Роџер: Ноле, Рафа и ја смо нешто посебно!

Федерер се са 17 Грен слем титула већ одавно уписао међу најбоље, Надал је то учинио својим издањима на Ролан Гаросу, да би у последњих неколико година Ђоковић својом игром успео да се избори са своје место.

„Раонић, Нишикори и Бердих су све добри играчи, али смо нас четворица поново на врху. Мислим да посебно Ђоковић, Надал и ја имамо нешто посебно што нас издваја од осталих. Верујем да смо физички и ментално спремнији и то нам омогућава да побеђујемо“, нагласио је Федерер.

Ипак, швајцарски тенисер наглашава да је у овом тренутку Ђоковић јасно најбољи на свету захваљујући својим играма на тврдој подлози.

„Новак је пронашао савршену игру. Зна како тачно мора да одигра на мечевима на тврдој подлози. Многи тенисери га ни нападају, па му ни не представљају опасност. Али, чак и када дођу у прилику да га угрозе, он проналази начин, увек нађе самопоуздање“, истакао је Федерер и додао да не очекује велике промене на челу АТП листе до краја сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар