Манчестер Сити мијења стратегију

Нема више мегаломаније, на Етихад стижу “златна” деца! Први на листи жеља Брахими и Сандро из Порта, те Родригез из Саутемптона.

Фудбал 24.04.2015 | 09:00
Манчестер Сити мијења стратегију

Можда ће и наредне сезоне играти у Лиги шампиона, али већ сада може да се констатује да ја иза Манчестер ситија разочаравајући период! Све што су могли Грађани су успели да изгубе. Барселони нису пружили ни достојан отпор у Лиги шампиона, а темеље Етихада уздрмао је и недавни пораз од градског ривала Јунајтеда.

Челници Ситија одлучни су у намери да промене клупску стратегију и окану се магаломаније која није успела да их катапулитира у крем друштво Старог континента. Само у последња два прелазна рока Грађани су на долазак појачања потрошили 221 милион евра... Од свега испао је обичан-ћорак. Према писању енглеских медија на Етихаду размишљао да на лето инвестирају новац у младе играче који ће бити окосница клуба у наредних десет година.

Спортски директор Ћики Бегеристајн већ је отпутовао у Португал како би се распитао о могућности да у Сити доведе двојицу играча Порта. Ради се о Јасинеу Брахимију и Алексу Сандру момцима који су имали снажан утицај на овогодишње резултате Порта.

Такође, на списку потенцијалних појачања је и Родригез из Саутемптона који је недавно дебитовао за национални тим Енглеске. Генерални план је да се доведу најталентованији играч из свих европских лига. То гарантује само једно-да током лета неће бити мира на Етихаду.

Коментари / 0

Оставите коментар