Да ли се то Миха већ договорио са Наполијем?!

Српски тренер Синиша Михајловић, који је тренутно на клупи Сампдорије, наводно је већ постигао договор са Наполијем за наредну сезону.

Фудбал 23.04.2015 | 08:00
Да ли се то Миха већ договорио са Наполијем?!

Последњих недеља се спекулише да ће Рафаел Бенитес напустити клуб на крају сезоне, а Манчестер Сити се помиње као могућа дестинација.

“Коријере дело Спорт” у уторак преноси да је први човек клуба из Напуља Аурелио де Лаурентис већ постигао договор са Михајловићем да наследи Бенитеса.

Михајловић је импресионирао многе ове сезоне, пошто Сампдорија тренутно држи пето место на табели Серије А и има шансе да избори место у Европи наредне сезоне. Исти лист наводио да ће Михајловић са собом у Наполи повести своје помоћнике из Сампдорије.

Михајловић је тренерску каријеру започео као асистент у Интеру, а од тада је водио Болоњу, Катанију, Фиорентину, репрезентацију Србије и Сампдорију, на чијој клупи је од 2013.

Наполи тренутно држи четврто место на табели Серије А са 53 бода, 20 мање од водећег Јувентуса, а у четвртак га очекује реванш четвртфинала Лиге Европе са Волфсбургом.

Италијански клуб је у првом дуелу, у Немачкој, славио са 4:1.

Коментари / 0

Оставите коментар