Ливерпулов напад у најави: Депај - Фалкао!

Прича је почела! Најављивани су као саиграчи у Манчестер Јунајтеду, а могли би да то постану на Енфилд Роуду.

Фудбал 21.04.2015 | 21:40
Ливерпулов напад у најави: Депај - Фалкао!

Губитак Луиса Суареза прошлог лета, Ливерпул је покушао да надокнади улагањем преко 100.000.000 евра у неколико појачања која се нису испоставила као погоци. Брендан Роџерс и клупска управа су били под паљбом критика због такве стартегије, сличне оној Тотенехмовој који је уместо Бејла довео звезде у настајању за огроман новац. И промашио!

Још једно одсуство из Лиге шампиона било би озбиљан ударац за клуб са Енфилда и зато се већ кују планови за наредни прелазни рок. А, према првим најавама Ливерпул има озбиљне планове. Прве мете су Радамел Фалкао и Мемфис Депај!

Колумбијац је и прошлог лета био мета Редса (као и Реала и Јувентуса), али се одлучио за Манчестер Јунајтед где се није прославио и где није био миљеник тренера Ван Гала. Извесно је да Црвени ђаволи неће откупити популарног Тигра, а извесно је и да Монаку овај играч није потребан. Кнежеви ће покушати да издејствују што јачу цену за Фалкаа, али с обзиром на његову форму то неће бити лако. Према писању острвских медија, Фалкаов агент је већ кренуо да тражи нови клуб за свог клијента и прво га је понудио Ливерпулу. Монако је истакао цену од 50.000.000 евра, али врло је вероватно да ће пристати и на мању понуду славног клуба. Сада је Ливерпул на потезу, а Фалкао би требало да наследи Марија Балотелија којем су широм отворена врата Енфилд Роуда.

И док је Фалкао нека врсте „коцке“ с обзиром на игре ове сезоне, Мемфис Депај би представљао капитално појачање. Архитекта титуле ПСВ Ајндховена ће сигурно бити један од играча који ће обележити фудбалску пијацу наредног лета после феноменалних игара у дресу Филипсоваца и холандске репрезентације.
„Три велика клуба су показал интересовање за Мемфиса. Али, званични преговори још нису почели. Цена ће бити свакако већа од оних 20.000.000 евра колико је нудио Тотенхем зимус“, открио је технички директор ПСВ Ајндховена, Марсел Брандс.

Брандс није открио имена клубова, али холандски медији листом пишу да је реч о Манчестер Јунајтеду, Ливерпулу и Пари Сен Жермену.

Интересовање Црвених ђавола и Светаца није ништа ново јер се Депаја желели и прошлог лета, али Ливерпул је сада озбиљно ускочио у причу. Остаје да се види како ће Редси финансијски парирати богатим понудама са Олд Трафорда и Парка Прнчева.

Коментари / 0

Оставите коментар