Дуле Савић пред дерби: Нека побједи Звезда, занимљивије је!

"Верујем да ће Звезде победити, било би то боље за фудбал", рекао је легендарни играч Црвене звезде.

Фудбал 21.04.2015 | 13:40
Дуле Савић пред дерби: Нека побједи Звезда, занимљивије је!

Легендарни фудбалер Црвене звезде Душан Савић рекао је да би евентуални пораз од Партизана у наредном колу Суперлиге дефинитивно одлучио шампиона.

"Желим да Звезда победи у доброј атмосфери. Била би интересантнија борба за титулу. Мислим да ће све бити завршено ако Партизан победи", рекао је Савић новинарима у Београду.

Звезда и Партизан ће се састати за викенд у 24. колу српског првенства. Црвено-бели имају пет бодова мање од наредног противника, који је лидер на табели.

"Верујем да ће Звезде победити, било би то боље за фудбал, јер би се првенство онда још више закувало и искомпликовало у позитивном смислу", казао је Савић.

Према његовим речима, сви фактори могу да одлуче победника предстојећег окршаја "вечитих" ривала.

"Пре свега, у дербију никада не одлучује то ко је фаворит, боље пласиран, већ онај ко тог дана буде инспирисан, боље концентрисан, посвећен игри, ко буде више желео победу", рекао је Савић.

Савић је заједно са легендама два клуба Владимиром Петровићем Пижоном, Момчилом Вукотићем и Ненадом Бјековићем присуствовао промоцији књиге "Дерби, мој дерби - Много смо јачи", Боже Копривице и Вулета Журића.

Коментари / 0

Оставите коментар