ЛШ: Бајернова ноћ истине - Лекар или Пеп?!

У уторак увече сазнаћемо прва два учесника полуфинала Лиге шампиона. То ће, вероватно, бити Барселона, а видећемо да ли и Бајерн Минхен.

Фудбал 21.04.2015 | 08:20
ЛШ: Бајернова ноћ истине - Лекар или Пеп?!

Ноћ истине за Бајерн и пријатно вече за Барселону.

Тако би у најкраћем би могли да се најаве сутрашњи реванш мечеви четвртифинала Лиге шампиона у којима Баварци јуре 1:3 из прве утакмице против Порта, а Каталонци са идентичном предношћу на "Камп ноу" дочекују Пари Сен Жермен.

"Верујем у мој тим. Желимо да покажемо свету колико шта и колико можемо. Имамо минус, али чека нас 90 минута пред нашим навијачима, финале, које уверен сам можемо да добијемо", изјавио је тренер бајерна Пеп Гвардиола, а преноси званични сајт шампиона Немачке.

Иначе, после утакмице у Порту, дугогодишњи лекар Бајерна поднео је оставку, јер је већ неко време трпео критике тренера Гвардиоле да је одговоран за огроман број повреда првотимаца ове и прошле сезоне, од којих су неке биле јако тешке, а неке прешле у хроничне.

"Доца" није више у клубу, а питање је да ли ће и Пеп бити, уколико Бајерн и другу сезону под његовим вођством не стигне, бар, до финала...

После тих потреса, Бајерн је минулог викенда у Бундеслиги славио на гостовању Хофенхајму резултатом 2:0, а немачки репрезентативац Жером Боатенг сматра да је та утакмица рецепт за Порто.

"Најважније је да не примимо гол, а са два у мрежи ривала ми смо у полуфиналу", констатовао је Боатенг.

Гости из Португалије вероватно ни сами нису очекивали да ће на "Алијанц арени" чувати два гола предност, а тренер Јулен Лопетеги најављује још један квалитетан меч свог тима.

"Бајерн је и даље фаворит, можда мало мањи него уочи првог меча, али показали смо да можемо. Очекујем бурних 90 минута", поручио је шпански тренер.

Истовремено, на Камп ноу стиже ПСЖ, после 1:3 у Паризу, али и са повратником у тим Златаном Ибрахимовићем.

"Велики дфео посла смо завршили у првом мечу, међутим, највећа грешка била би када бисмо помислили да је све готово. Уверавам наше навијаче да то нећемо учинити", изјавио је тренер Барселоне Луис Енрике.

Дуели у Минхену и Барселони играју се сутра у стандардном термину од 20.45 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар