Брендан Роџерс - најгори тренер Ливерпула од 1950.!

Фудбалери Ливерпула остаће без трофеја и ове сезоне, чиме ће Брендан Роџерс остати заувек упамћен у аналима клуба са Енфилда.

Фудбал 20.04.2015 | 19:20
Брендан Роџерс - најгори тренер Ливерпула од 1950.!

Менаџер "редса" је први тренер тима од 1950. године који није успео да освоји трофеј три узастопне сезоне.

Ливерпул је раније током сезоне испао из Лига купа, у међувремену је остао без шанси да освоји титулу, прву у Премијер лиги, а у недељу је поразом од Астон Виле заустављен у полуфиналу ФА купа на Вемблију.

"Разочарали смо, Вила је била много боља од нас. Били смо нервозни из неког разлога, можда јер смо много желели нешто да освојимо, можда је то било на уму играчима. За тим са много енергије, данас је нисмо имали нимало. Ово је још једна велика утакмица у којој нисмо показали храброст. Вила јесте, играла је слободније", рекао је Роџерс.

Ливерпул се прошле сезоне до последњег кола борио за титулу у Премијер лиги, предвођен Луисом Суаресом. Продао је Уругвајца за 81 милион евра Барселони и тај новац је Роџерс уложио у појачања.

Стигли су Адам Лалана, Дејан Ловрен, Лазар Марковић, Марио Балотели, Алберто Морено, Дивок Ориги (остао на позајмици у Лилу), Емре Џан и Рики Ламберт, за 180 милиона евра.

"Сада морамо да се боримо за прва четири места у Премијер лиги. То је обавеза овог дивног клуба, да се бори до краја", закључио је Роџерс.

Ливерпул је тренутно пети у Премијер лиги изједначен са Тотенхемом са по 57 бодова, седам иза Манчестер Ситија који је на позицији која води у квалификације за Лигу шампиона.

Уз то, "редси" имају меч мање од конкуренције.

Коментари / 0

Оставите коментар