"Запад воли Русију само кад је слаба!"

Стиче се утисак да Запад воли Русију само када је слаба и када јој треба слати хуманитарну помоћ, изјавио је Владимир Путин у интервјуу за документарни филм "Предсједник" посвећен 15. годишњици почетка његовог првог мандата на мјесту шефа државе, пренијела је данас агенција РИА Новости.

Свијет 20.04.2015 | 12:40
"Запад воли Русију само кад је слаба!"

"Стичем понекад утисак да они нас воле када нам треба слати хуманитарну помоћ. Тада је све у реду, тада нам шаљу кромпира", рекао је Путин у интервјуу Владимиру Соловјову, аутору филма који ће бити емитован 26. априла.

"У свијету су ријешили да Русија престаје да постоји у садашњем облику. Питање је само било када ће се то десити и које ће бити посљедице", навео је руски предсједник.

Путин је терористичке акте у Беслану и позоришту на Дубровки назвао најтежим тренуцима рада на челу државе.

"Било је јасно колико је велика одговорност. Одлучио сам да другог избора нема и да треба ићи до краја", рекао је руски предсједник, говорећи о догађајима из 2004. у школи у Сјеверној Осетији када је погинуло 335 особа од којих 186 ђака-талаца и у московском позоришту 2002. године, када је по званичним подацима погинуло 130 талаца.

Путин је у интервјуу рекао да комуницира са становништвом не зато што му требају алтернативни извори информација, већ зато што се осјећа дијелом народа.

"Не треба то да тражим, ја то све имам. Чак и не знам због чега. Тешко ми је да кажем, разумијете. Једноставно, осјећам се делом наше земље, делом народа", рекао је предсједник Русије, који редовно одржава "Директну линију" и одговара на питања грађана а са њима комуницира често и приликом посјете регионима, наводи РИА Новости.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

дода јуниор

20.04.2015 10:44

Баја воли Русију и кад је слаба и кад је јака,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не кукај..

20.04.2015 11:47

Не кукај црни Владимире. Свијет је увео санкције због твоје агресивне политике. Да си био паметнији не би све то ни било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

20.04.2015 12:12

Не воли запад Русију никака, ни јаку а ни слабу. То је сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српски Орао

20.04.2015 14:11

Не Волимо ни ми Запад

Name

Мома

20.04.2015 15:02

Кад за нептијатеља има лицемере и лажове,Путин мора да ради оно што мора,а Руски народ је сретан што га има.Недај боже да је Јелцин жив Русија би одавно била растурена,као и Југославија.

ОДГОВОРИТЕ