Венгер: Е, сад ћемо да узмемо ФА Куп!

Менаџер Арсенала Арсен Венгер рекао је да ће његова екипа урадити све како би одбранила трофеј у ФА Купу.

Фудбал 19.04.2015 | 19:20
Венгер: Е, сад ћемо да узмемо ФА Куп!

Тобџије су у полуфиналу савладале Рединг са 2:1, а за трофеј ће се борити са бољим из дуела Астон Виле и Ливерпула који се састају од 16 часова.

"Када сте у финалу можете да победите и наравно желите да победите. Хајде да се припремимо добро, завршимо првенство добро и вратимо се на Вембли да урадимо све што можемо да победимо."

"Сви желимо да освајамо трофеје, али видели смо да је тешко доћи до њих. Све што желите је став и приврженост како би навијачи били задовољни", рекао је француски стручњак.

Арсенал се уз много среће провукао на Вемблију против друголигаша Рединга, савладавши га тек после продужетака.

"Било је тешко. Они су се добро бранили, ни нисмо успели да пронађемо ритам, а они су били јаки у изазову.Изненадили су нас и нисмо могли да постигнемо други гол. Они су имали прилику живота и нису одустајали до краја. Почели смо слабо, али смо доминирали у првом полувремену, па су они одлучили да буду агресивнији у наставку и ми смо изненада почели да губимо лопте које нисмо у првих 45 минута. На крају смо имали и среће јер је њхов голман направио грешку, разумем да је због тога узрујан, али он је држао свој тим у игри доста времена", рекао је Венгер.

Коментари / 0

Оставите коментар