''Сјеча тренера'' у ПЛ БиХ!

Послије 22. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине "пале" су три тренерске главе! Анте Мише је напустио клупу Витеза, Славен Муса екипу Широког Бријега и Петар Шегрт тим Звијезде.

Фудбал 19.04.2015 | 18:00
''Сјеча тренера'' у ПЛ БиХ!

Лидер првенства Широки Бријег упао је у серију лоших резултата, који су кулминирали поразом од Вележа у Мостару (1:0), па је шеф струке екипе са "Пецаре" Славен Муса експресно смијењен уз уобичајен коментар "споразумни прекид сарадње".

На његово мјесто до краја сезоне именован је некадашњи селектор БиХ Блаж Слишковић, који ће у понедјељак бити званично промовисан у херцеговачком клубу.

Због шестог узастопног пораза на клупи Витеза, Анте Мише такође више нема посао, а данашњи тренинг водио је његов помоћник Весељко Петровић. Засад није познато ко ће бити његов насљедник, али очекује га тежак задатак - опстанак у елити босанскохерцеговачког фудбала. Витез је на 14. мјесту на табели са 17 бодова, три више од посљедњепласиране Звијезде из Градачца.

"Фењераш" шампионата БиХ је у понедјељак такође остао без првог шефа струке Петра Шегрта након посљедњег пораза од Зрињског послије преокрета - 2:3.

Клуб из Градачца је међутим одмах именовао новог тренера - ријеч је о бившем стратегу Вележа Недиму Јусуфбеговићу, који ће покушати да извади "кестење из ватре" и осигура наступ у Премијер лиги БиХ и наредне сезоне. Тешко, али не и немогуће.

Коментари / 0

Оставите коментар