Фоча без воде

Водоснабдијевање готово читавог градског подручја у Фочи у прекиду је због пуцања главне водоводне цијеви на локалитету Марков орах.

Република Српска 18.04.2015 | 11:15
Фоча без воде

Вода је нестала синоћ око 20.30 часова, а надлежни у предузећу "Извор" кажу да су њихови радници одмах изашли на терен и да су синоћ откопали мјесто гдје је цијев пукла, али да немају спојницу коју је неопходно замијенити, па се чека њена набавка из Сарајева. 

"Све је припремљено и чим се допреми овај дио, цијев ће у року од 15 минута бити монтирана", речено је у овом предузећу. 

За то вријеме, у фочанским продавницама порасла је потражња за водом за пиће, а грађани се сналазе и одласком на оближња изворишта.

Извор: Срна

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

спеед

18.04.2015 11:07

Предузеце нема нити једну резервну спојницу свака цаст ваљда су мислили да има код неђике па нестало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

18.04.2015 13:10

Значи фочански водовод нема једну спојницу којом би за 15 мин спојили цијеви.Свака им част, а знају наплатити потрошњу воде и узети себи добру плату, а резервни потрошни материјал није неопходан.Сада док "распишу" тендер, па "изаберу" најповољнијег понуђача, па потпишу тендерску документацију,... јадни народе још нам је добро ко нас води...

ОДГОВОРИТЕ
Name

спеед

18.04.2015 13:35

Друг за 3 члана плаћам 15 марака паусал мјесечно неплатм ли један мјесец одмах пријете тужбом ја сам на бироу али паре морам наћи а они немогу имати 1 спојницу у резерви сшта то бјеше одговорност у јапану воз касни 10 минута сљеде оставке а види нас