Шилобад: Жандари изводили наше навијаче са прва два меча!

"Имам информације да су неки људи са картама били замољени да изађу их хале. Надам се да ће и у наредним мечевима бити исто", рекао је пословни директор Партизана Млађан Шилобад у најави дербија.

Кошарка 17.04.2015 | 18:20
Шилобад: Жандари изводили наше навијаче са прва два меча!

Наредна - трећа утакмица плеј-оф серије АБА лиге, Партизан - Црвена звезда, заказана је за суботу у 21 час, а на стадиону у Хумској дан раније одржани су састанци клубова и органа безбедности.
Према захтеву Црвене звезде, карте нису размењене у прве две утакмице, а исти принцип остаће на снази и у трећој четвртој, које ће бити одигране током викенда и које ће организовати Партизан.

"Ми смо хтели размену, али на искључиво њихов захтев дошло је до тога да у хали практично није било ниједног навијача Партизана. Овог пута карте су подељене нашим навијачима", рекао је на конференцији у хали Пионир пословни директор црно-белих Млађан Шилобад.

С тим у вези, додао је да је претходних дана сазнао да су органи реда тражили од навијача Партизана да изађу из хале у претходне две утакмице.

"Имам информације да су неки људи са картама, који навијају за Партизан, били замољени од Жандармерије да напусте халу, па се надам да ће и сада бити исти аршини. Надам се да ће бити пун Пионир", рекао је Шилобад.

Обе утакмице наредна два дана биће одигране у термину од 21 час.

Коментари / 0

Оставите коментар