1/2-финале Купа БиХ: Видјели смо ''две нуле''!

Први полуфинални меч Купа БиХ између Борца и Широког завршен без побједника и без голова. На трибинама међусобна туча навијача Борца. Први полуфинални дуел Купа БиХ између Олимпица и Зрињског на Отоци завршен без голова. Меч са трибина гледао и селектор БиХ Мехмед Баждаревић.

Фудбал 16.04.2015 | 00:00
1/2-финале Купа БиХ: Видјели смо ''две нуле''!

Голова није било на мечу Олимпица и Зрињског у сриједу на Отоци, а резултатом 0:0 завршен је и дуел Борца и Широког Бријега.
Нешто више прилика виђено је него на мечу у Сарајеву, али мреже се нису треселе, иако је неколико пута мало недостајало, као што је то био случај и у судијској надокнади када је Кољић лоше шутирао.

У првом полувремену нешто опаснији је био Борац који је има пар добрих прилика да поведе.

Послије два центаршута са лијеве стране који су ипак били недостижни за играча Борца у 24. минуту одличан покушај Стокића. Нападач Борца је извео слободњак са око 30 метара и одлично шутирао, али је Билобрк успио да одбрани овај покушај.

Само минут касније Стокић се послије додавања саиграча нашао пред Билобрком, али голман Широког био је бржи и стигао до лопте прије него што је голгетер Борца успио упутити шут.

У 35. минуту послије слободног ударца гости су могли да поведу, лопта се одбила од живог зида, интервенисао је Ружић и одбио лопту, а Предраговић је у одсутном тренутуку избио лопту и спријечио да ју гости пошаљу у мрежу.

Почетком другог полувремена поново је Борац запријетио из слободног ударца, овог пута шутирао је Костић, али Билобрк вади лопту испод пречке.

Широки је имао прилику послије корнера, када је Баришић шутирао главом, али непрецизно. Средином другог дијела Стокић је добио жути картон и тај тренутак донијеће нову бригу тренеру Борца Влади Јагодићу пошто неће моћи да рачуна на свог нападача у реваншу.

До краја меча ни једни ни други нису успјели да направе озбиљну прилику, да би се у судијској надокнади резервиста у редовима Борца Кољић нашао у изненадној прилици, али је лоше шутирао и одбранио је Билобрк.

Борац је на овом мечу поново имао подршку својих вјерних навијача, популарних Лешинара, али на овом мечу било је тензија у овој навијачкој групи и у неколико наврата дошло је до међусобних чарки, а потом и до туче.

У једном тренутку њихов сукоб је попримио веће размјере и преселио се иза источне трибуне Градског стадиона.

На утакмици су били и навијачи Широког Бријега, популарни "Шкрипари", истина у јако малом броју, али су се ипак нашли на сјеверној трибини.

Блиједа и прилично незанимљива фудбалска представа виђена је у сриједу на Отоци гдје су Олимпиц и Зрињски тражили неку евентуалну предност пред реванш у Мостару.
До предности нико није стигао, осим што ће Зрињски питање побједника и путника у финале Купа БиХ рјешавати на свом терену.

Публика на Отоци, међу којом је био и селектор БиХ Мехмед Баждаревић видјела је тек неколико прилика на обје стране.

Прилику да се упише у стрелце имао је у 20. минуту имали су Кордић на једној и одмах послије њега Фигуреидо на другој страна, али мреже су нису затресле.

Црнов је у 27. минуту упослио симеуновића, али његов ударац са неколико метара одлази ван оквира гола.

У другом полувремену готово да и није било прилика, тек једну полуприлику имао је Кордић, али остало је 0:0.

Реванш мечеви полуфинала Купа БиХ на распореду су 29. априла.

Коментари / 0

Оставите коментар