Звезда у ''блокади'', али доводи појачање!

До почетка прелазног рока у Србији има више од месец и по дана, а Црвена звезда ће већ у четвртак добити прво појачање. Екипи ће се прикључити доскорашњи првотимац Сутјеске и репрезентативац Црне Горе Владимир Јововић.

Фудбал 15.04.2015 | 20:20
Звезда у ''блокади'', али доводи појачање!

Он је још зимус требало да стигне у клуб, али је запело око обештећења Сутјесци. Због тога је звезда договорила његов трансфер за јун, о чему је Блицспорт већ писао, када му истиче уговор са Никшићанима. У међувремену је Јововић направио инцидент у шампионату Црне Горе јер је ударио судију.

ФС Црне горе га је због тог преступа казнио шестомесечном забраном играња, па је његов даљи боравак у Никшићу изгубио сваки смисао. Ипак, пошто је формално још два месеца под уговором са Сутјеском српски шампион је морао и успео да постигне договор са Сутјеском да се он од сутра прикључи црвено-белима на тренинзима.

То ће бити обострано корисно јер ће се он адаптирати на Звезду, а тренер Лалатовић ће моћи добро да га упозна и уигра са остатком тима. Од њега се очекује да појача конкуренцију на крилним позицијама када оде Дарко Лазовић. Када почне прелазни рок требало би да се озванични трогодишњи уговор играча и клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар