Милинковић: Дочекати дерби на +5!

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да је задовољан игром и победом против ОФК Београда, упркос томе што је био видљив умор због згуснутог распореда.

Фудбал 15.04.2015 | 09:20
Милинковић: Дочекати дерби на +5!

"Ово је била наша трећа утакмица у 10 дана и у појединим тренуцима се осећао умор. Било је осцилација, али смо изнад свега показали да можемо да играмо под притиском. Играчи су то изнели и победили и ја им честитам", рекао је Милинковић.

Партизан је у гостима победио ОФК Београд са 3:1 у 22. колу Супер лиге Србије и тако задржао пет поена предности на врху табеле.

"Није било ни мало лако. За нас је најважније да смо победили. Верујемо да наша игра, корак по корак, може да иде горе. Заиста смо
задовољни, три победе за 10 дана није мала ствар. Треба да се добро одморимо за утакмицу против Младости у суботу... победимо и са овом предношћу уђемо у дерби", рекао је Милинковић.

Тренер ОФК Београда Дејан Ђурђевић казао је да никад у каријери није видео да његов тим прави толико индивидуалних грешака.

"Имали смо невероватан број индивидуалних грешака. Не памтим да сам икад у каријери видео да са оволико греши. Сигурно је ужасан терен допринео томе. Партизан је имао више искуства, казнио је наше грешке. Можда смо према приказаном заслужили више. Не могу да будем задовољан после оваквог пораза", рекао је Ђурђевић.

"Момци су дали све од себе, али нисам навикао на овакве катастрофане грешке. Сигуран сам да ће бити боље убудуће", додао је он.

Коментари / 0

Оставите коментар