Три нова инцидента у Косовској Митровици

Пет особа, три албанске и две бошњачке националности, повређене су данас нешто после поднева у Косовској Митровици када су на њих насрнули непознати нападачи.

Србија 10.04.2015 | 20:06
Три нова инцидента у Косовској  Митровици

Заменик регионалног командира Косовске полиције Бесим Хоти изјавио је Тањугу да је пет лица повређено у три одвојена инцидента која су се догодила у центру северног дела Митровице.

"Прво је око 13 часова претучен малолетни Албанац у центру града испред једног од кафића, да би нешто касније још два Албанца задобила лакше повреде када су на њих насрнули за сада неидентификовани нападачи", рекао је Хоти.

Данас се у Митровици за непуна два сата догодио и трећи инцидент када су на кружном току у центру Митровице повређена два студента бошњачке националности из Новог Пазара који студирају у Косовској Митровици.

"Напади на Албанце могуће да су одговор на рањавање српског младића у Косовској Митровици, који се догодио у четвртак вече, а када је у питању напад на студенте из Новог Пазара не можемо ни да претпоставимо шта је мотив", казао је Хоти.

(Агенција)

Коментари / 0

Оставите коментар