Вучела се више не осјећа безбједно!

Не знам да ли људи из Звезде имају везе са нападом на моју кућу, али треба да буду свесни са колико се опасним стварима играју...! "Не могу рећи да се осећам безбедно после свега", каже потпредседник Партизана...

Фудбал 11.04.2015 | 09:00
Вучела се више не осјећа безбједно!

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић каже да се после бацања Молотовљевог коктела на његову кућу у Црвенки више не осећа безбедно, а да су за све то криви челници Црвене звезде и њихове запаљиве изјаве.

Он је начин на који водећи људи клуба са Маракане иступају у јавност назвао суманутим и подвукао да не жели да размишља о томе да ли ће се на улици наћи нас мети неког хулигана...
"Све ово је отишло предалеко. Они не схватају да нисам директно помињао Црвену звезду, већ сам говорио о неправилностима и нелогичностима у српском фудбалу. Нисам крив што су препознали у томе. Не знам да ли бацање Молотовљевог коктела на моју кућу има везе са људима из Црвене звезде или навијачима, нити могу тако нешто да тврдим, али мислим да треба да буду свесни са колико се опасним стварима играју када дају тако запаљиве изјаве. Не могу рећи да се осећам безбедно после свега", изјавио је за Наше новине потпредседник црно-белих.

За Вучелића је полемика са челницима Звезде завршена прича.
"Није мени проблем да одговарам на сваку њихову прозивку, али чему то?! Нема страх од њих, међутим, испод части ми је и беспредметно да и даље полемишем о сулудим стварима".

Коментари / 0

Оставите коментар