Радоњић: Бићемо још бољи сљедеће сезоне!

Тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић задовљан је учешћем своје екипе у Евролиги ове сезоне и нада се да ће их следеће године бити више.

Кошарка 11.04.2015 | 19:00
Радоњић: Бићемо још бољи сљедеће сезоне!

Црвено-бели су савладали екипу Панатинаикоса 69:68 у последњем колу Топ 16 фазе и на тај начин завршили такмичење у елитном такмичењу.

"Кренули смо у сезону да оно што смо прошле године покушали остваримо. У првом делу смо играли квалитетно, те игре су нас профилисале и то смо и великим победама успели да урадимо."

"Изборили смо 14 мечева, носили смо се са свима, без обзира где смо играли, имали смо и добре и лоше периоде, на крају смо овом победом успели да направимо најлепшу завршницу у другој фази и завршимо десетом победом у ЕЛ, са надом да ће следеће године бити и више."

Радоњић је потом анализирао утакмицу са грчким тимом и истакао да се већ окреће плеј офу АБА лиге са Партизаном који почиње 14. априла.

"Утакмица би могла да се анализира кроз неку призму других резултата, оптерећени смо, али је с наше стране то било у другом плану, што ме задовољава јер нас чека плеј-оф. Одиграли смо добар меч и добили прилику да победимо вишеструког шампиона Европе, који је изборио Топ 8. Добро смо ушли у меч, знали смо да ће Пао одговорити, било је доста играча од прошле године, када је био продужетак. Дијамантидис показао зашто је на самом врху, наставак је био и очекиван, добра реакција Панатинаикоса, ми смо наставили са коректном одбраном, правили смо одређене грешке, а када су неки мислили да је крај, одиграли смо одличну завршницу. Задовољан сам, хвала публици, али нема пуно времена да се бавимо тиме, већ се окрећемо почетку плеј-офа, а ова победа доноси нам оптимизам. Не могу да судим да ли је овај најбољи меч или не, али сам задовољан", рекао је Радоњић.

Радоњић је истакао да не прати дешавања између Фибе и Улеба, већ су његови играчи и он концентрисани на терен.

"Искрено, ја не пратим то, а не бих могао да кажем шта се ту дешава, нема разлога да ме оптерећује, на нама је да радимо и поштујемо оно што се одлучи. Није то на нама, не знам шта ће се десити, можда ћемо рећи неку констатацију, али не размишљамо о томе", рекао је Радоњић и додао да је задовољан партијом капитена Луке Митровића који је меч завршио са 11 поена, 8 скокова и 6 асистенција.

Коментари / 0

Оставите коментар