Ако волите канадску природу, ово је прави посао за вас

Оглас канадске компаније спортске опреме "Wоодс Цанада" нуди посао из слова: пешачење кроз природне пределе Канаде за плату од 20.000 долара (18.000 евра).

Занимљивости 09.04.2015 | 06:46
Ако волите канадску природу, ово је прави посао за вас

Посао траје пет месеци, а састоји се од шетње најдужом мрежом пешачких стаза у свету, дугом 17.000 километара, која се протеже спектакуларним канадским крајоликом.Плата износи 20.000 долара, а од кандидата који ће бити изабран очекује се да "ради" шест дана у седмици.

Циљ компаније Wоодс Цанада је да себи пронађе амбасадора који ће говорити о свом искуству током трекинга, документован фотографијама и видео снимцима, и на тај начин рекламирати бренд.

Послодавац намерава да од главе до пете опреми свог шетача чији ће задатак бити и да на терену тестира производе компаније.
Међу условима које кандидати морају да испуњавају су спретност у пењању, пешачењу, вожњи кануа и пливању, као и спремност да проведу неколико седмица сами у природи.

У обзир ће бити узети сви они с боравиштем у Канади који пошаљу видео снимак у трајању од 60 секунди с објашњењем зашто је њихов избор најбољи.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар