Велики човјек Вестбрук - Какав поклон самохраној мајци?!

Расел Вестбрук није само велики играч, већ је и велики човек.

Кошарка 09.04.2015 | 10:00
Велики човјек Вестбрук - Какав поклон самохраној мајци?!

Звезда Оклахома Сити Тандера, један од кандидата за играча сезоне у НБА лиги, поклонио је своју награду за МВП-ја Ол-стара самохраној мајци.

Вестбрук је нови СУВ Киа Соренто уручио 19-годишњој мајци двоје мале деце из Оклахома Ситија, Керстин Гонсалес.

"Да ли се шале са мном или шта? Када ми је показао кључеве питала сам се да ли је ово стварно. Почела сам да плачем јер је било веома тешко време. Невероватно је кад знате да постоје људи који су спремни да помогну онима којима је то потребно. Вестбрук је невероватан, сјајна је особа. Прави је џентлмен", рекла је Гонсалесова.

Она је као 14-годишњакиња добила сина Метјуа, а две године касније и Адама. Већ неко време је живела уз помоћ социјалне помоћи за породице.

У међувремену је завршила средњу школу и пријавила се на колеџ, где жели да студира форензику. У понедељак, када ју је Вестбрук обрадовао, њен стари аутомобил није могао да упали.

"То су били сузе радоснице, и сузе свега онога тешког кроз шта је прошла. Ово је само један корак који ће јој показати да ће све бити у реду. Морате помоћи некоме ко сваког дана проналази начин да учини све што је потребно за своју породицу, ко напорно ради за то", рекао је Вестбрук.

Вестбук у међувремену игра сезону каријере, просечно бележи 27,7 поена уз 8,7 асистенција и 7,3 скокова по мечу. Остварио је 11 трипл-дабл учинака.

Коментари / 0

Оставите коментар