Лига 6 БиХ: Тријумфи Игоса и Спарса!

Кошаркаши Игокее и Спарса остварили су побједе у мечевима трећег кола "Лиге 6" Босне и Херцеговине.

Кошарка 08.04.2015 | 16:00
Лига 6 БиХ: Тријумфи Игоса и Спарса!

Игокеа је на домаћем терену побиједила тузланску Слободу 76: 52 , док су Спарси славили у Мостару против Зрињског 84:78.
Игокеаје питање побједника ријешила већ у првом полувремену у којем су обе екипа имале скроман кошгетерски учинак. Након првих 20 минута предност екипе Жељка Лукајића износила је 11 поена. До краја гости нису успјели да озбиљније припријете и Игокеа је дошла до рутинске побједе.

" Иако смо изгубили чак 17. лопти дошли смо до побједе. Нама фале играчи. Нарочито нам је фалио на позицији плејмекера. Мали Кнежевић је то добро покрио, али нам недостаје играч, који би кад је "густо" неком креацијом "измислио" кош", рекао је послије меча тренер Игокее Жељко Лукајић.

Гости, који су у прошлом колу постигли Зрињском чак 98 поена, до полувремена су дали само 17 у Лакташима.

"Моји играчи су били импресионирани противником. То се најбоље видјело у првом полувремену. У одбрани смо колико толико добро играли. Ипак су они дошли из АБА лиге и види се та разлика", рекао је тренер Слободе Дамир Мулаомеровић.

У побједничком тиму најефикаснији Брејси Хеслип са 18, док је Милош Димић постигао поен мање.

У пораженом саставу Рамо Ризвић са 16 и Ади Сарајлић са 11 поена једини двоцифрени.

У Мостару су Спарси савладали Зрињски 84:78 у неизвјесном мечу. Сарајевски тим је до побједе дошао у посљедња два минута када домаћи нису постигли ниједан кош.

У побједничком тиму Глоговац сјајан са 24 поена. Ђурасовић је додао 17. У екипи Зрињског Ведран Принц најбољи са 23 коша.

У сриједу Леотар дочекује Широки.

Коментари / 0

Оставите коментар