Тајанствени пратилац министарке Михајловић

Министарка Зорана Михајловић на премијери „Ромеа и Јулије” у Народном позоришту појавила се у друштву јавности непознатог мушкарца. Како „Блиц“ сазнаје, у питању је Владимир Атанацковић, врло успешан привредник, с којим министарка живи већ три године.

Србија 08.04.2015 | 08:29
Тајанствени пратилац министарке Михајловић

- И што је још занимљивије, Владимир је Зоранина љубав из средње школе. Они су живели у истом блоку на Новом Београду и забављали су се седам година. Он је, међутим, отишао у Италију на усавршавање и тамо остао. Следећих двадесет година у тој земљи је живео и радио. Бавио се финансијским менаџментом и некретнинама - открива извор „Блица“.

Зорана Михајловић и Владимир Атанацковић, међутим, никада нису прекинули контакт. Честитали су један другоме нове године, рођендане, празнике... А онда су се, пре три године, поново срели... Сада већ три године живе заједно, а са њима је и министаркин син из првог брака.

Зорана и Владимир се због обавеза не појављују често заједно у јавности. Пре премијере „Ромеа и Јулије” њих двоје, у пратњи министаркиног сина, били су на концерту руских козака у Сава центру.

- Потпредседница Владе Зорана Михајловић покушава, колико год је то могуће, да приватни живот сачува од јавности - каже за „Блиц” један од најближих сарадника потпредседнице Владе.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

x

08.04.2015 06:40

А ето пресс јој не да да свој приватни живот сажува од јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо Далеко Бреее

08.04.2015 07:00

Нисам знао да је слободна инаце бих атаковао на министарку... лепси сам од овог, а и ја сам био у Италији висе пута...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Берлускони

08.04.2015 13:01

Е сад ћу моћи мирно да спавам када знам да је министарка ухватила "макаронка" након 20 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

21.04.2015 13:04

Напокон њен ВРСЊАК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

21.04.2015 13:07

Овог пута ми се свидја њен избор. После неколико +20 напокон врсњак. Све цеститке.

ОДГОВОРИТЕ