Нема изговора за Пепа, иако пред Куп има само 16 играча!

Тренер фудбалера Бајерна из Минхена, Пеп Гвардиола рекао је да за меч четвртфинала Купа Немачке, против Бајер Леверкузена, има само 16 играча, а његов посао је да и у таквој ситуацији надје решење.

Фудбал 07.04.2015 | 20:40
Нема изговора за Пепа, иако пред Куп има само 16 играча!

Бајерн у среду гостује у Леверкузену у четвртфиналу Купа Немачке, а Гвардиола због повреда неће моћи да рачуна на Арјена Робена, Франка Риберија, Хавија Мартинеза, Давида Алабу и Бастијана Швајнштајгера.

"Швајнштајгер неће бити спреман на време. И наступ Холгера Бадштубера је неизвестан. Имамо само 16 играча на располагању, али и то је део игре. Мој посао је да надјем решење. Не тражимо изговоре. Ово ће бити велики изазов за Бајерн", рекао је Гвардиола за немачке медије.

Бајерн пред собом има и четвртфинала Лиге шампиона. Сигурно, Пеп Гвардиола не зна за другу брзину осим максималне и тако ће припремити своје изабранике и за овај меч. Трка у Бундеслиги је одавно решена, доминација немачког издања тики-така фудбала ће се наставити, а један од тимова у колони иза њих је Леверкузен.

"Фармацеути" су веома солидна екипа увек избаце неке нове, младе играче, то је ове сезоне Карим Белараби, а истиче се и Чалханоглу. Класу су доказали и прошавши групу у Лиги шампиона. Изгубили су на пенале од Атлетико Мадрида, а надају се да ће заиграти у европској елити и следеће сезоне.

Меч четвртфинала Купа Немачке измедју Бајерна и Бајера игра се у среду у Леверкузену од 20.30.

Коментари / 0

Оставите коментар