Видео: Ухапшени нападачи на Фенеров бус!

Турска полиција ухапсила је у Трабзону на североистоку земље двојицу осумњичених да су пуцали на аутобус са фубалерима Фенербачеа, рекао је локални гувернер.

Фудбал 07.04.2015 | 19:40
Видео: Ухапшени нападачи на Фенеров бус!

"Двојица осумњичених је ухапшено и испитују се", рекао је Адил Џелил Ез, гувернер Трабзона.

Приведена су два мушкарца, један за кога се сумња да је пуцао на аутобус и његов саучесник који га је позвао телефоном да му најави долазак аутобуса који је ишао у суботу увече аутопутем уз Црно море, навео је гувернер.

Званичници Фенербахчеа су саопштили да је пуцано из пушке.

Према наводима новинске агенције Доган, двојица осумњичених одбацили су оптужбе.

Више метака погодило је аутобус док је ишао аутопутем у правцу аеродрома у Трабзону после победе Фенербахчеа у мечу са Ризеспором. Возач је погођен у лице, али је ипак успео безбедно да заустави возило. После тога је хоспитализован и у стабилном је стању.

Фудбалски клуб Фенербахче саопштио је да неће играти док се не реши случај оружаног напада на њихов тим, да би у међувремену реаговало руководство лиге – које је после састанка са министром спорта Акифом Чагатајом Килићем одлучило да суспендује турски шампионат и утакмице националног Купа.

Тужилац Трабзона, који је отворио истрагу за убиство с предумишљајем саопштио је да је један човек притворен због претњи упућених клубу преко интернета.

Коментари / 0

Оставите коментар