Видео: Коме се то Новак јавно извинио?! Ево коме...

Када је изгубио други сет финала у Мајамију, Новак Ђоковић се продрао, не приметивши да баш тада поред њега пролази сакупљач лоптица који се, логично, уплашио. Дан касније најбољи тенисер света замолио га је за опроштај.

Тенис 06.04.2015 | 21:20
Видео: Коме се то Новак јавно извинио?! Ево коме...

Тим поводом, Новак Ђоковић је снимио једну видео поруку у којој је, на енглеском језику, поручио следеће:

"Ћао свима. Иза мене су дивне недеље у Индијан Велсу и Мајамију, породица је путовала са мном, моја супруга и наша беба... цео тим је био ту, бодрио ме и могу да кажем да је ово вероватно мој најбољи почетак сезоне после оног из 2011. године. Не могу да будем захвалнији него што заиста јесам за сву вашу подршку и иако и сам уживам у игрању тениса, надам се да сам и вама измамио бар неки осмех. Такође, хтео бих да се осврнем и на један лош моменат у финалу са Ендијем", рекао је Ђоковић и појаснио на шта је мислио:

"Када сам изгубио други сет, викао сам ка мојој ложи, где је био мој тим, јер сам био фрустриран у том тренуку. Дечак који скупља лоптице је баш тада пролазио и мени је заиста жао, јер заиста није било никакве намере да га повредим или уплашим, на било који начин. Искрено се надам да ће ми опростити, заиста се извињавам. Као родитељ, сада баш јако водим рачуна о деци и све гледам другачијим очима. Хтео бих да се извиним и његовим родитељима. Као отац, не бих волео да се нешто тако десило мом сину. Још једном, искрено, надам се да ћеш моћи да ми опростиш и да ћемо моћи да идемо даље. Понекад нас емоције понесу, као професионални спортиста временом научите како да их контролиште и останете психички јаки, али када дође један овакав дан, а Енди заигра тако добро... деси се.

Још једном кажем, жао ми је што се оно десило, а после овакве четири седмице остаје ми само да пожелим да ћете ме ви (навијачи) бодрити и у наставку сезоне", закључио је Ђоковић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лија

06.04.2015 19:27

Овако се понашају само људске и спортске громаде.

ОДГОВОРИТЕ