Дауда: Мука ми је од Звездиних челника!

Нигеријац посетио Београд и бивше саиграче у Љутице Богдана, али не и челнике клуба.

Фудбал 06.04.2015 | 21:00
Дауда: Мука ми је од Звездиних челника!

Абиола Дауда са горчином је напустио Црвену звезду, али се упркос томе вратио у Београд.
Обишао је своје бивше саиграче.

"Затекао сам само Лазовића, мог доброг пријатеља, и људе из стручног штаба. Дивно је било видети све њих опет, проћи тунелом до 'рупе' и присетити се свих лепих тренутака. То се не заборавља. Мада, много ми је било криво што сам због повреде пропустио финиш сезоне", изјавио је за "Новости" Дауда.

Он је рекао да свлачионицу није заобишао, али јесте челнике клуба.

"Ах, њих заиста не желим да видим. Болна су тема. Испао сам више него коректан према челним људима. Могао сам да одем без обештећења, а ја сам због клуба, навијача пристао да им опростим и неке паре, а у касу убацим пола милиона евра. И мислио сам да ће због свега тога испоштовати рокове, али су се они правили Енглези. Чекао сам, звао их, нису ми одговарали на позиве. Време је пролазило и нисам више имао избора. Тужио сам их ФИФА јер ми се смучило да чекам и слушам лажна обећања".

Он је напоменуо да, ипак, увек треба памтити лепе ствари.

"За мене ће Београд и Црвена звезда увек бити значајан део живота и каријере. Долазак у Србију за мене је био пун погодак. Помогао сам црвено-белима да се освоји титула, уживао у граду отвореног срца, стекао пријатеље. А, научио сам и да не верујем људима на реч. Штета је само што нисмо играли квалификације за Лигу шампиона. Све би било другачије, било би и новца, тим би остао на окупу. Сада бисмо можда причали о неким успесима. Ко зна...", оптимистично је завршио играч Витесеа.

Абиола Дауда потврдио је да је га је бивши капитен Звезде Ненад Милијаш звао да каријеру настави са њим у Кини, у екипи Хебеи Кина Фортуна, коју са клупе предводи Радомир Антић. "Тачно је то, поштујем све што је имао да ми каже, али мислим да ми је рано да одем на Далеки исток. Сви планови су ми везани за Европу и Витесе", открио је Дауда.

Коментари / 0

Оставите коментар